Smikkelen en smullen bij de NazomerFair

smikkelen en smullen
Samen met de Leeuwarder Courant vieren we de nazomer! Want op zaterdag 15 en zondag 16 september vindt de Leeuwarder Courant NazomerFair weer plaats. En hoe kan dit beter gevierd worden dan met lekker eten?

De fijnproevers onder ons hoeven niet bang te zijn dat ze tijdens de fair met een lege maag rondlopen. Ook dit jaar staat er weer een gevarieerd menu aan zoete en hartige lekkernijen voor je op de planning. Wij hebben alvast drie smaakmakers voor je op een rijtje gezet.

Delicia Delicatessen

Delicia Delicatessen specialiseert zich in Mediterrane gerechten. Zo kan je je tegoed doen aan lekkere Franse charcuterie, Spaanse tapas, Italiaanse hapjes en nog meer. Verfijnde gerechten, maar toegankelijk voor iedereen.

ChocoZoenen Vaniza

De lekkerste chocozoenen haal je bij ChocoZoenen Vaniza! Gemaakt van zachte en romige vulling van binnen en omhuld met een knapperige laag chocolade van buiten.

Kreta Feinkost

Zin in heerlijke Griekse hapjes? Met Kreta Feinkost haal je de zomer in huis, zij hebben namelijk de lekkerste gevulde pepers, olijven en ambachtelijke dips met de beste ingredi├źnten. Voor even waan je je in Griekenland.

 

Over de auteur Bekijk alle berichten

Shi Jan Mei

/* ]]> */