‘Pop-up Wonen&Co’ voor woonliefhebbers

Wonen&Co
Het activiteitenprogramma van de NazomerFair 2017 zat bomvol nieuwe onderdelen en gezichten. Nieuw dit jaar was ‘Pop-up Wonen&Co‘, een veld vol exposanten op het gebied van wonen en lifestyle, gratis workshops voor jong en oud én een vintage fotobus voor een originele herinnering. Wij kijken nu al uit naar de invulling van de fair van volgend jaar, maar blikken voorlopig nog even terug op de afgelopen editie!

Workshop handlettering

Onder begeleiding van Leonie Haas leerde je de juiste tips en trucs om zelf te handletteren. Bijvoorbeeld om een goede compositie te maken en creatief om te gaan met tekst. Uiteindelijk gingen deelnemers van de workshop naar huis met hun eigen ontworpen, unieke paperbag!

Workshop vintage pimpen

Wonen&Co redactieleden Renske de Haan en Rixt Hellema pimpten oude meubelstukken op de fair. Bovendien waren zij beschikbaar met hun tips en adviezen om thuis zelf ook aan de slag te kunnen. Maar voor degenen die niet zo handig zijn, waren de gepimpte meubelstukken ook ‘gewoon’ te koop tijdens de fair.

 

Schiet een toffe foto in de vintage fotobus

Om de mooie herinneringen vast te leggen, was op de NazomerFair de vintage fotobus. In de bus waren vele verschillende verkleedartikelen en -accessoires die gebruikt konden worden. Na afloop kreeg je, geheel gratis, je fotostrip mee. Plezier voor jong en oud!

vintage, fotobus, wonen&Co

 Kinderworkshop Windlichtje maken

Ook dit jaar was Zagerij Popken weer van de partij! Kinderen kregen de kans om deel te nemen aan hun creatieve workshop. Ditmaal konden de jongsten een prachtig windlichtje maken!

Over de auteur Bekijk alle berichten

Jildou

/* ]]> */