Beleef de nazomer tijdens NazomerFair Oentsjerk

Het eeuwenoude Landgoed Stania State is de perfecte locatie voor de Leeuwarder Courant NazomerFair. In de nazomerperiode is het landgoed één grote schatkamer met bladeren in de mooiste kleuren, eikels, paddenstoelen en meer. Voeg daar in het weekend van 15 en 16 september ruim 110 exposanten én een activiteitenprogramma aan toe en je hebt de succesvolle ingrediënten van de NazomerFair te pakken. Ongeveer 8.500 bezoekers genieten jaarlijks van de laatste interieur- en tuintrends, mode, culinair en lifestyle.

 

Tuinieren + wonen + lifestyle + food + mode

Terwijl de natuur om ons heen verandert, passen we ook onze gewoontes en kledingkeuzes aan. De open haard mag weer aan, een zonnebril maakt plaats voor een fluffy trui en voorzichtig wagen we ons weer eens aan winterse maaltijd. In het laatste weekend van de astronomische zomer bundelt de NazomerFair deze thema’s en geeft de herfst een overtuigende kickstart.

U bent erbij, toch?

Het team achter de NazomerFair is continu op zoek naar bijzondere adresjes die samen het nazomerse buitenfeestje vorm gaan geven. Bent u zo’n uniek bedrijf? Klik hier om de brochure te bekijken én laat uw gegevens achter. Wij voegen uw naam vervolgens toe aan de line-up van de Leeuwarder Courant NazomerFair 2018.

Informatie

15+16 september 2018
10.00 – 17.00 uur
Landgoed Stania State Oentsjerk
Kaarten voor de NazomerFair zijn alleen aan de kassa te verkrijgen

Over de auteur Bekijk alle berichten

Justin Schoonbeek

/* ]]> */